کارشناسی ارشد مدیریت

95 (8+87) - هر روز با کنکور 5

يكشنبه, ۲۰ بهمن ۱۳۸۷، ۰۸:۱۶ ق.ظ
کنکور کارشناسی ارشد مدیریت95 (8+87) - هر روز با کنکور 5
بساری از ما(بد حال) بودن را طبیعی می دانیم،اما برای خوشحال بودن باید دلیلی داشته باشیم. اماشما برای احساس خوشحالی به هیچ بهانه ای نیاز ندارید.می توانید هم اکنون تصمیم بگیریدکه خوشحال باشید،به این دلیل ساده که زنده اید، به این دلیل که چنین می خواهید. لزومی ندارد که منتظر چیزی یا کسی باشید! 

بهترین راه بر خورد با عواطف منفی چیست.راههای معمولی و بی اثر بسیاراست. می توانید عواطف خود را ندیده بگیرید؛ البته آنها از بین نمی روند. می توانید آنهارا سرکوب کنید، امادوباره به شکلی ظاهر می شوند.می توانید در آنها فرو بروید و برای خویشتن احساس تاسف کنید، اما آن نیز وضع را بهتر نمی کند. می توانید آنها را مایه فخر فروشی قرار دهید:( خیال می کنی وضع تو بد است؟ وضع من از آن بدتر است!)

البته هوشمندانه ترین کار، این است که با برخورد مؤثر در هروضعیت ، و جستجوی راه حل، این عواطف را دگرگون کنید و از آنها درس بگیرید و با استفاده از عواطف خود زندگی خویش و اطرافیانتان را غنی سازید.

بدانید که همه عواطف در خدمت شما هستند. عواطفی که زمانی در نظرشما منفی جلوه می کردند چیزی جز (دعوت به عمل) نیستند. مثلاٌ اگر احساس دلسردی می کنید ( و ما در این باره به تفصیل بیشتر سخن خواهیم گفت.) معنی اش آنست که به اعتقاد شما امور می توانند بهتر از این باشند، و نیستند. این نوع دعوت به عمل است و به شما می گوید که باید کاری کنید تا شرایط را بهتر سازید . اگر از این احساس منفی به نحوه صحیح استفاده کنید، عملاٌ موهبتی است.

از این به بعد هر وقت به یاد عواطفی می افتید که آنها را منفی می نامیدید، آنها را دعوت به عمل یا( نشانه عمل) تلقی کنید.

اگر در زندگی خود در هر وضعیتی رنج را تجربه کرده باشید، علتش یا نحوه نگرش شما به امور است( توجه و ادراک) و یا در نتیجه کارهایی است که می کنید، که ما می توانیم آن را روش بنامیم.

پس اگر از احساسات خود ناراضی هستید یا مرکز توجه خود و یا شیوه عملکرد خود راتغییر دهید، تا بلافاصله تغییری در عواطف ایجاد شود . راههای تازه ای برای رفتار با همسر و یا گفتگو با رئیس خود پیدا کنید. و یا طرز فکر خودرا طوری عوض کنید که همه با نظرات شما موافق باشند.

هرگاه دچار عواطف دردناکی شدید، می توانید پنج قدم برداریدتا بتوانید به سرعت از نشانه های عمل درس بگیرید و از آنها استفاده کنید:

1-   مشخص کنید که احساس شما دقیقاٌ چیست

2-  عواطف خود را بپذیرید و آنها را تحسین کنید. بدانید که این عواطف در مواردی حامی شما هستند و شما را به عمل دعوت می کنند تا تغییری مثبت بوجود آورید.

3-   کنجکاو باشید ! توجه کنید که این عاطفه پیامی برای شما دارد تا چیزی را دگرگون کنید. پس یا باید ادراک و یا روش خود را عوض کنید.

4-  به خود اعتماد داشته باشید و دانید که می توانید بلافاصله بر عواطف خود مسلط شوید. زیرا که درگذشته نیز چنین کرده اید. زمانی را بخاطر آورید که با کمال موفقیت بر این احساس غالب شده اید پس، از عملکرد خود در گذشته سر مشق بگیرید تا بدانید که در زمان حال و یا آینده چه باید بکنید.

5-  هیجان داشته باشید و دست به عمل بزنید!

 فلسفه من این است که ( غول را تا کودک است نابود کنید.) بهترین زمان برای رفع عواطف منفی هنگام بروز و احساس آنهاست. هنگامی که این عواطف قدرت گرفتند، رفع آنها بسیار مشکلتر است.

حقیقت آنست که برای احساس خوشی به هیچ عامل خارجی نیاز نیست. می توانید هم اکنون اگر بخواهید احساس خوشی کنید! تازه اگر همه آن اتفاقات بیفتد چه کسی باید خوشحالتان کند؟ خودتان!

 پس چرا منتظرید؟ تنها چیزی که مانع خوشحالی شماست، قوانین فردی یا اعتقاد به این مسئله است که برای احساس شادی چنان اتفاقاتی باید حتماٌ بیفتد. این قوانین خود ساخته را دور بریزید و شادمانی را که شایسته شماست احساس کنید.

اگر می خواهید برای خوشبختی قانونی داشته باشید بگذارید قانون شما این باشد:( برای احساس خوشی به هیچ واقعه بیرونی نیاز ندارم! من احساس خوشی می کنم زیرا که زنده ام! زندگی موهبتی است و من به لذت بردن از آن مشغولم).آبراهام لینکن، زمانی گفته بود( بیشتر مردم همان اندازه خوشبختند که خودشان می خواهند). داستان زندگی همین شخص و داستانهای دیگرانی که علی رغم وقایع ناگوار زندگی به پیروزی رسیده اند، یادآور این نکته مهم است که ما بر خویشتن مسلط هستیم.

پس این قانون را بپذیرید و تصمیم بگیرید که معیارهای خود رابه خاطر چیزی که کاملاٌ در اختیارتان است، یعنی وجود خودتان، بالا ببرید. معنی این سخن آن است که خود را مقید کنید که هوش، انعطاف پذیری و خلاقیت داشته باشید و دائماٌ از زاویه ای به زندگی نگاه کنیدکه تجارب حیات، پربارتر و ثمر بخش تر شود.

از کجا می توانیم بفهمیم که بر اساس ارزشهای خویش زندگی می کنیم؟ این موضوع کاملاٌ به قوانین فردی ما مربوط است: یعنی عقایدی که به ما می گویند چه باید بشود تا احساس موفقیت، خوشبختی یا سلامت جسمی کنیم.

 



  • علی احسانی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی